Skip to content

Regulamentul concursului “Un somn odihnitor și sănătos”

ART. 1 ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “Un somn odihnitor și sănătos” este Divaflex S.R.L, avand ca obiect de activitate: producere și comercializare saltele de pat cu sediul social în Sibiu, Str. Lungă nr. 9. Termenii și condițiile prezentului Regulament, așa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toți participanții la Concurs. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, aducând la cunoștința publicului acest fapt.

ART. 2 DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Concursul va fi organizat și se va desfășura în perioada 26.10.2020 – 16.11.2020, pe pagina oficială de Facebook și Instagram Divaflex.

ART. 3 DREPTUL DE PARTICIPARE

La concursul organizat de Divaflex S.R.L., are dreptul să participe orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data începerii Concursului și cu domiciliul stabil în România. Nu pot participa: Organizatorul și alte persoane implicate în organizarea și desfășurarea Concursului. Participarea la acest Concurs are valoare de acceptare integrală și liber consimțită a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate persoanei care îndeplinește condițiile impuse de Regulament.

ART. 4 MECANISMUL ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSULUI

Concursul “Un somn odihnitor și sănătos” se desfăşoară după cum urmează: în perioada 26.10.2020 – 16.11.2020, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

  1. a) Să dea follow paginii de Facebook și / sau Instagram Divaflex;
  2. b) Să dea like postării ce conține detalii despre Concurs;
  3. c) Să tag-uiască / să eticheteze, într-un singur comentariu, 1 prieten;
  4. d) Să urmărească concursul pentru a afla dacă se află printre câștigători.

ART. 5 DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorul va fi anunțat, prin tragere la sorți, prin Random.org, pe data de 19.11.2020, Organizatorul îi va anunţa pe câştigători, prin intermediul mesageriei Facebook și / sau Instagram și public pe pagina de Facebook și / sau Instagram că a câștigat concursul.

ART. 6 PREMII

Premiul I  

Voucher în valoare de 1000 Lei

Premiul II 

Voucher în valoare de 500 Lei

Premiul III

Voucher în valoare de 300 Lei

 

ART. 7 ACORDAREA PREMIILOR

Câștigătorul are obligația de a furniza datele de contact: nume, prenume și CNP până în data de 20-11-2020, pentru a i se confirma câștigarea concursului. Toate datele despre intrarea în posesia  premiului vor fi discutate direct cu cei trei câștigători.

ART. 8 ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

Câștigătorii concursului “Un somn odihnitor și sănătos” nu pot opta pentru primirea altor premii sau produse și nici nu poate solicita alte modificări.

ART.9 REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil oricărui solicitant pe pagina de Facebook și Instagram Divaflex.

X