Modalitati de plata:

Plata comenzii poate fi efectuat printr-una dintre următoarele modalități, funcție de opțiunea clientului: plata online cu card ( card personal sau al societății cumpărătoare, în condiții de deplină securitate, fără a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzacții; plățile se realizează prin intermediul Netopia MobilPay.ro); ordin de plată; numerar la livrare (plata va fi făcută la comisionarul care efectueză livrarea si anume curier sau la cantitati de caraus.). Modalitatea de plată cu numerar la livrare nu este disponibilă pentru comenzi online a căror valoare depaseste suma de 5.000 lei pentru persoanele juridice și 10.000 lei pentru persoanele fizice.

Clientul are posibilitatea de a plati si in rate dupa cum urmeaza:

– card in rate cu cardul fără dobândă in 10 rate

  • Credit Europe Bank
  • Banca Transilvania
  • Garanti Bank
  • Alpha Bank
  • BRD Finance

Pentru produsele care se livrează pe baza de comandă specială se solicită un avans de 50% din valoarea produsului. După confirmarea telefonică a comenzii se va emite o factură pentru avansul ce urmează a fi achitat de comparator in contul stipulate pe facture.

Vânzătorul va considera comanda lansată în momentul în care cumpărătorul va face plata conform facturii de avans primită.